4.30.2009

Rhubarb Jam 2 ルバーブジャム 2



Sorry! I have not updated the blog for a month.
Our ad in May will be renewed. Coming soon.

On the holiday, we made Rhubarb Jam again. It became red this time since the rhubarb was red. We are so happy with the colour.

長い間、ブログ更新をお休みしておりました。すみません。
いつか、こういう日がやってくるのでは、、と思っていましたが、やはり。

お店とは関係のない話ですが、お休みの日に、ルバーブジャムを作りました。
今回は赤いルバーブだったので、ジャムも素敵な桃色になりました。

4.01.2009

Daily Special (Today's special) lunch in April

We close from 7 to 14 April for the Sri Lankan new year and spring holidays. (Closed Tusedays.)
We start to open from 15 April. We are looking forward to seeing you.

Sun

Mon

   Tue

   Wed

   Thu

   Fri

   Sat




1

Pork on Rice Bowl

2 

Miso chicken on the vegetable

3

Cookd rice with vegetable and chicken

4

5


6

Chicken with soy sour sauce

7

Close

8

Close

9

Close

10

Close

11

Close

12

Close

13

Close

  14

Close

   15

Japanese style curry

16

Omlet stuffed with vegetable

   17

Minced pork and beef cutlet

  18

19

   20

Cream croquett

   21

Close

   22

Pork with ginger soyasauce

   23

Chicken with soy sour sauce

  24

Rolled cabbage stuffed with minced pork

  25

 

  26

 

 27

Skewered Chicken and vegetable cutlet

28 

Close

29

Potato Croquett

30 

Miso Pork




4月の日替わりメニュー

誠に勝手ながら、4月8日から13日まで春季休業のためお休みさせて頂きます。15日から平常営業致しますので、ご利用頂きますようお願い申し上げます。



   月

   火

   水

   木

   金

   





1

豚くわ焼き丼

2 

鶏のちゃんちゃん焼き

3

炊き込みご飯とから揚げ

4



6

揚鶏の香味ソース

7

店休日

8

春季休業

9

春季休業

10


  春季休業

11

 春季休業


13

 春季休業

  14

店休日

   15

カレーライス

16

野菜炒め入りオムレツ

   17

メンチカツ

  18



   20

クリーム

コロッケ

   21

店休日

   22

豚生姜焼き

   23

揚鶏の香味ソース

  24

和風ロール

キャベツ

  25

 



  27

チキン串カツ

28 

店休日

29

ポテトコロッケ

30 

豚みそ焼き