2.22.2008

Miso お味噌


Miso (Soy bean paste) – Our Miso is home made and contains no additives. Just as good coffee makers carefully select only the best beans to make their coffee, so too we remove any lower quality soy-beans before making our Miso. Malt is also very important for a good Miso. We make our malt by hand, since it is malt that decides the taste of Miso. We purchase our malt seeds directly from one of the few remaining malt shops in Japan.


当店の味噌は、手作りでもちろん無添加です。味の違いにお気づきのお客様も多いようです。豆は、いいコーヒーメーカーがするように、一粒一粒悪い豆を取り出し、いい豆だけをえり分けています。また、味噌にかかせない麹も大事な役割をしています。この麹も作っています。麹の質で味噌の味が大きく変わるからです。当店では今では珍しくなりましたが、老舗麹店より麹の素を分けて頂いて作っております。是非、お味噌汁で味をお試し下さい!

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